Rulourile industriale sunt solutia ideala pentru halele si unitatile industriale in care spatiul reprezinta un aspect important sau unde este imposibila instalarea sistemelor de culisare verticala. Rulourile industriale stranse complet ocupa foarte putin spatiu sub acoperis si in lateral, iar datorita montarii in spatele golului de trecere nu ocupa spatiu in exteriorul sau interiorul incaperii, la montarea acestora fiind suficienta o inaltime de buiandrug de minim 540 mm. Sistemul de automatizare silentios impreuna cu sinele de ghidaj garnisite simplifica operarea rulourilor, facilitand si efortul depus de personal in activitatile de rutina. Iluminatul natural si implicit economia de energie sunt asigurate de rulourile industriale cu profile vitrate, care permit comunicarea si inspectia, iar profilele de ventilare aerisesc spatiul de lucru si asigura un nivel optim de umiditate.

Usi industriale

Profile

Profilele din aluminiu ale rulourilor industriale sunt confectionate cu precizie maxima si atentie la cele mai mici detalii.

Bratele ce pastreaza distanta dintre profile in timpul deschiderii rulourilor industriale previn zgarierea profilelor.

Garniturile cu perie montate pe perimetrul usii ofera protectie impotriva prafului, umezelii, frigului si zgomotului.

Profilul inferior al este echipat cu o garnitura speciala impotriva murdariei si a prafului acumulate pe parcursul zilei si elimina micile neregularitati de pe podea.

Blatul de usa

Rulourile industriale au o structura solida care se datoreaza folosirii materialelor de cea mai inalta calitate.

Componentele rulourilor industriale sunt confectionate din aluminiu – incomparabil cu celelalte materiale din punct de vedere al rezistentei la agentii atmosferici cat si al caracteristicilor tehnice.

Axul mobil al rulourilor industriale isi schimba pozitia fata de peretele anex astfel incat sa mentina verticalitatea cortinei ruloului.
Rulourile industriale actionate electric ca si standard, echipate cu o banda de protectie pe margine, astfel usile noastre se ridica la cele mai inalte standarde de siguranta.

Controlul este facilitat fie prin actionarea manivelei, un switch cu cheie sau prin telecomanda.

Motorizarea poate fi programata pentru inchidere automata dupa un timp predeterminat.

In cazul caderilor de curent rulourile industriale pot fi deschise manual cu o manivela sau un lant de transmisie de urgenta montat pe motor.
Pentru a ne mentine la nivelul exigentelor si ideilor clientilor nostri, care doresc o nota de originalitate si o estetica cromatica de durata, va punem la dispozitie o gama vasta de selectii de culori.

Prin urmare, va oferim posibilitatea de a va asorta cromatic rulourile industriale cu elementele fatadei, tamplariei ferestrelor sau cu finisajul cladirii in care sunt montate.

Rulourile industriale pot fi vopsite in camp electrostatic in culori la alegere din paleta RAL, pentru doritorii de culori non-standard.

Tehnologiile de varf in domeniul finisajelor permit obtinerea de suprafete cu efect de lemn natural dar si culori similare celor din paletarul RAL.